29 de setembre del 2008

El Reus Deportiu, Campió del Món de Clubs d’hoquei!


Per fi. L’Alnimar Reus Deportiu ha tornat a recordar el que és guanyar al Barça. Els aficionats roig-i-negres hem hagut de patir i esperar fins els primers minuts de pròrroga per assegurar-nos la victòria.

Un partit molt igualat per part dels dos equips, amb moltes ocasions de gol i bones parades, que s’ha vist reflectit en el marcador, tant en la primera com en la segona part.

En aquesta final hem vist el que tots esperàvem: una gran rivalitat entre els dos equips catalans que es coneixen tan bé, sobretot per la quantitat de vegades que han disputat una final junts. Però el que desitjàvem era no haver-nos d’empassar una altra derrota del Barça i tornar a casa amb el cap baix, com ha passat últimament.

I així ha estat; tant els jugadors, com l’afició hem donat tot el que portàvem dins per a fer possible aquesta victòria tan esperada, la primera de la temporada 2008-2009.

Sobretot hem gaudit un alt nivell d’hoquei que ha fet vibrar a tots els aficionats reusencs, que durant una setmana hem seguit al nostre equip a casa nostra, al Pavelló Olímpic de Reus.


Visca Reus i visca el Reus Deportiu!!!

2 comentaris:

xanxangorri ha dit...

M'encanta el valor afegit de la victòria tenint en compte que és a casa i contra el Barça...

El Carlitos López segueix fent am,ics...


Salut!

Montse Aparicio ha dit...

idelguei!!!!! te encontré despues de tanto y tanto y tanto.... buscar!!!!

aniré passant per aki pekeña gran EDEL!

xauuuu;)