28 de setembre del 2008

Valentino Rossi, campió del món de MotoGP 2008

Valentino Rossi guanya a Japó i aconsegueix el seu 6é títol de MotoGP

Només necessitava pujar al podi per aconseguir ja el campionat, però l'italià ha volgut celebrar-lo amb una altra victòria, la del Gran Premi de Motegi.

Sortint des de la segona fila de la graella de sortida (havia aconseguit el quart millor temps), “Il dottore” s’ha hagut de veure les cares amb els seus principals rivals, Stoner i Pedrosa, que sortien per davant d’ell. No ha estat fins l’equador de la carrera que Valentino Rossi ha arribat al lideratge. Aprofitant una apurada de frenada, ha superat a l’australià Stoner, que era qui dominava el grup fins llavors. A partir d’aquí, Rossi s’ha anat allunyant del seu màxim rival, arribant als dos segons de distància a final de carrera.

“Scusate il ritardo”

Amb aquesta victòria l’estrella italiana aconsegueix el seu 6é títol en la categoría reina i el 8é en la seva carrera esportiva. “Scusate il ritardo” (disculpin el retard) és el lema que portava a la samarreta de celebració, referint-se als dos anys que ha hagut d’esperar per a revalidar el títol com a Campió del Món de MotoGP.